MEDIA CENTER

northstar news
Northstar PureLead BatteriesJuly 5, 2017
at
H Emerson έγινε VERTIV

H Emerson έγινε VERTIV

BLOG

H εταιρεία Emerson, παγκόσμιος ηγέτης σε συστήματα αδιάλειπτης λειτουργίας κρίσιμων εφαρμογών, μετονομάζεται σε VERTIV, σε έναν πιο ευέλικτο και εστιασμένο οργανισμό προς τις κρίσιμες υποδομές, όπως data centers, τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και μεγάλες ΙΤ εγκαταστάσεις, τόσο στο εμπορικό όσο και το βιομηχανικό περιβάλλον.

Η VERTIV σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει τις κρίσιμες αυτές υποδομές με λύσεις ισχύος, ψύξης και διαχείρισης. Τα brands με τα οποία έχει πολυετή και επιτυχημένη ιστορία, ως Emerson, αλλά και με τα οποία συνεχίζει να πορεύεται είναι τα ASCO®, Chloride®, Liebert®, NetSure και Trellis.

Η εταιρεία NIGICO συνεχίζοντας τη μακροχρόνια συνεργασία της με το Emerson Power Group είναι πλέον ένας αξιόπιστος συνεργάτης της VERTIV, αναλαμβάνοντας την προώθηση και υποστήριξη όλων των λύσεων που διαθέτει.

Με προσανατολισμό στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εφαρμογής και την προστασία των κρίσιμων εγκαταστάσεων η NIGICO AEBE παρέχει πλέον ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας. Διαθέτει προϊόντα όπως UPS, Racks, PDUs, λύσεις DC & Industrial, κλιματισμό και λύσεις διαχείρισης εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνει πλέον τον σχεδιασμό και τη δημιουργία ολοκληρωμένου DATA CENTER καθώς και MODULAR DATA CENTER.

Related Products: