MEDIA CENTER

vrc
O μεταλλασσόμενος ρόλος των racks και κλιματισμού στο edge computingAugust 29, 2018
Nigico
MDC. Unlocking Efficiency and AgilityJanuary 11, 2020
at
Η NIGICO συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας των τηλεπικοινωνιών

Η NIGICO συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας των τηλεπικοινωνιών

BLOG

H NIGICO AEBE έχει παραδώσει σε λειτουργία πάνω από  40.000 τεμάχια ανορθωτικών μονάδων High Efficiency,  επισφραγίζοντας έτσι την πολυετή και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία της με την ELTEK, και επιβεβαιώνοντας  την ηγετική της θέση στην αγορά των τηλεπικοινωνιών.

Η NIGICO συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας των τηλεπικοινωνιών με τους ανορθωτές Flatpack 2 HE, με την επαναστατική τεχνολογία High Efficiency, οι οποίοι κυκλοφόρησαν πρώτη φορά το 2008 και έθεσαν νέα στάνταρ στην εξοικονόμηση ενέργειας, ανεβάζοντας την απόδοση (efficiency) μετατροπής ισχύος στο 96,5%.

Με πάνω από 40.000 μονάδες εγκατεστημένες στον πεδίο, που έχουν αντικαταστήσει λιγότερο αποδοτικούς ανορθωτές, η NIGICO AEBE έχει βοηθήσει τους πελάτες της να αυξήσουν σημαντικά το πράσινο αποτύπωμά τους στο περιβάλλον, και ταυτόχρονα να επιτύχουν σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά τους έξοδα ως εξής:

  • Μείωση των ετήσιων απωλειών ενέργειας κατά 41,189 GWh
  • Μείωση των ετήσιων εκπομπών CO2 κατά 27.423 τόνους
  • Ετήσια εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων κατά 6,2 εκατομμύρια ευρώ

Αυτή η εξοικονόμηση είναι αντίστοιχη με την ηλεκτροδότηση 10.984 νοικοκυριών (πηγή ΕΛΣΤΑΤ) ή με την απομάκρυνση των ετήσιων ρύπων 15.236 αυτοκινήτων.

Οι ανορθωτές HE της ELTEK παρέχουν υψηλή πυκνότητα ισχύος και διατίθενται σε διάφορες τάσεις και ισχύεις κατάλληλες για πλήθος βιομηχανικών εφαρμογών.